Inbedrijfstelling Warmtepomp

Inbedrijfstelling warmtepomp door Snel Warmtepompen

Heeft u zelf uw warmtepomp geplaatst? Dan zult u voor de inbedrijfstelling van uw warmtepomp een gecertificeerd bedrijf moeten zoeken. Vacumeren moet namelijk door een gecertificeerd bedrijf worden uitgevoerd. Voor de inbedrijfstelling van uw warmtepomp kunt u terecht bij Snel Warmtepompen. Bij het inbedrijfstellen van uw warmtepomp wordt deze op de juiste manier afgesteld en getest, zodat de warmtepomp optimaal functioneert en u er nog jarenlang plezier van zult hebben. Voor het inbedrijfstellen van een warmtepomp is subsidie te verkrijgen. Hierdoor kunt u de kosten van het in bedrijf stellen van de warmtepomp laag houden. Vul onderstaand aanvraagformulier in om direct een afspraak te maken voor de inbedrijfstelling van uw warmtepomp. Ik kan u snel inplannen.

Inbedrijfstellen warmtepomp

De voordelen van Snel Warmtepompen

Voor de inbedrijfstelling van uw warmtepomp gaat u naar Snel Warmtepompen. Ik ben met mijn bedrijf volledig gecertificeerd om de inbedrijfsinstelling van een warmtepomp uit te voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inbedrijfstelling van een monoblock warmtepomp of het inbedrijfstellen van een warmtepompboiler. Door de inbedrijfstelling van uw warmtepomp aan mij over te laten, weet u zeker dat uw warmtepomp optimaal kan functioneren en u nog jaren plezier kunt hebben van uw investering. De voordelen van Snel Warmtepompen zijn:

  • KIWA en STEK gecertificeerd
  • Advies installatie en onderhoud
  • Zeer goede referenties
  • Jaarlijks onderhoud voor bedrijven mogelijk
warmtepomp in bedrijf stellen

Waarom de inbedrijfstelling van uw warmtepomp overlaten aan een gecertificeerd bedrijf?

Het inbedrijfstellen is een wettelijke eis voor alle F-gassen houdende installaties. Dus ook voor warmtepompen. Op dit moment is de F-gassenverordening (EU) nr. 517/2014 van kracht. Het doel van die verordening is het milieu beschermen door de uitstoot van gefluoreerde broeikasgassen te verminderen. F-gassenverordening geldt voor alle koudemiddelen onder de noemer “gehalogeneerde fluorkoolwaterstoffen” (HFK’s). Dus mocht u als particulier uw eigen warmtepomp willen installeren, bel dan voor de inbedrijfstelling van uw warmtepomp een gecertificeerd bedrijf. Dit is niet alleen wettelijk verplicht, maar zorgt er ook voor dat u het milieu bespaart. Maak direct een afspraak voor de inbedrijfstelling van uw warmtepomp.

Wat als u zelf de inbedrijfstelling van uw warmtepomp op u neemt?

Ondanks dat het verplicht is om de inbedrijfstelling van uw warmtepomp uit te besteden aan een gecertificeerd bedrijf, is er nog een reden om de inbedrijfstelling van uw warmtepomp niet zelf te doen. Het vacumeren moet door een gecertificeerd bedrijf worden uitgevoerd. Anders kan dit niet alleen slecht zijn voor het milieu, maar ook voor uw warmtepomp. Bij een verkeerde inbedrijfstelling zal uw warmtepomp aanzienlijk meer verbruiken. Een goed gecontroleerd en gevacumeerd systeem bespaart u dus honderden euro’s aan energie. Ook uw portemonnee heeft er dus baat bij dat u de inbedrijfstelling van uw warmtepomp overlaat aan Snel Warmtepompen.

warmtepomp bedrijf stellen

Type installatie

Welk type installatie heeft u? Heeft u een gecertificeerd bedrijf nodig voor de inbedrijfstelling van een monoblock warmtepomp, voor het inbedrijfstellen van een warmtepompboiler of voor een warmtepomp met binnendeel inclusief vacumeren? Voor het inbedrijfstellen van al deze installaties, kunt u bij Snel Warmtepompen terecht! Laat mij weten of het systeem volledig gemonteerd is en aangesloten is op de elektra of dat het systeem nog niet volledig afgemonteerd is. Dan weet ik wat me te doen staat voor een succesvolle inbedrijfstelling van uw warmtepomp.

Kosten in bedrijf stellen warmtepomp

Over de kosten van het in bedrijf stellen van een warmtepomp, hoeft u zich geen zorgen te maken. Voor het inbedrijfstellen van een warmtepomp is namelijk subsidie mogelijk. Ook als u deze zelf aanschaft en installeert. Benieuwd hoe dit zit? Ik kan u er uiteraard meer over vertellen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Snel een opdrachtbevestiging en tegoedbon van Snel Warmtepompen

Leveranciers hebben de verplichting om bij de aankoop van een warmtepomp te vragen om een opdrachtbevestiging of bewijs dat u nadat u zelf de warmtepomp heeft geïnstalleerd, u deze laat inbedrijfstellen door een gecertificeerd bedrijf voordat u de warmtepomp voor de eerste keer gebruikt. Dit is wettelijk verplicht en de leverancier moet dit registreren of alleen warmtepompen verkopen aan F-gassen BRL100 gecertificeerde bedrijven. Deze verplichting is ingesteld, want als hier geen controle op zou zijn, zouden klanten zelf de inbedrijfstelling van hun warmtepomp kunnen doen met grote gevolgen van dien. Dit kan grote CO2-vervuiling veroorzaken en dat willen we natuurlijk voorkomen. Om u zo snel mogelijk te helpen, kunt u in de webshop een tegoedbon aanschaffen van €75,-. Dit tegoed wordt van de warmtepomp installatie factuur afgehaald wanneer de inbedrijfstelling van uw warmtepomp is uitgevoerd. De tegoedbon geeft u de mogelijkheid om bij leveranciers aan te tonen dat u Snel Warmtepompen inschakelt voor de bedrijfstelling. U ontvangt de tegoedbon direct. Zo kunt u meteen de warmtepomp aanschaffe

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u de inbedrijfstelling van uw warmtepomp overlaten aan de professionals van Snel Warmtepompen? Vul dan direct het onderstaande aanvraagformulier in om een afspraak te maken. Heeft u nog vragen? Of wilt u meer informatie over het inbedrijfstellen van een warmtepomp, de kosten van het in bedrijf stellen van een warmtepomp of het inbedrijfstellen van een warmtepomp met subsidie? Bel gerust naar 06-42732262 of stuur een e-mail naar info@snelwarmtepompen.nl.