INBEDRIJFSTELLEN AIRCO

Heeft u onlangs zelf een airconditioner aangeschaft en heeft u deze netjes geïnstalleerd en aangesloten op de elektra? Dan bent u al goed op weg om uw ruimte heerlijk koel te houden tijdens de warme zomermaanden. Maar voordat u volop kunt genieten van uw nieuwe airconditioner, is er nog één belangrijke stap die u niet moet vergeten: het inbedrijfstellen van uw airconditioner door een gecertificeerd bedrijf.

Bij het inbedrijfstellen van uw airconditioner wordt deze op de juiste manier afgesteld en getest, zodat deze optimaal kan functioneren en u jarenlang plezier kunt hebben van uw investering. Ik ben met mijn bedrijf volledig gecertificeerde en kan deze belangrijke laatste stap voor u uitvoeren. Vaak kan ik u al snel inplannen.

Vul onderstaand aanvraagformulier in om een afspraak te maken. Ik zorg ervoor dat uw airconditioner snel en professioneel wordt geïnstalleerd en ingeregeld, zodat u direct kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.

Naast de milieu aspecten speelt uw portemonnee ook een belangrijke rol bij het inbedrijfstellen. Een goed gecontroleerd en gevacumeerd systeem bespaart u honderden euro’s aan energie.

AFSPRAAKFORMULIER AIRCO

Type Airco *
Type Airco *
Type Airco *
Type Airco *
Status van de montage
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie inwinnen

06-42732262
Contactformulier
* Ik doe op het gebied van veiligheid geen concessies. De buitenunit moet op een goed bereikbare plaats zijn gemonteerd. Ik klim niet op hoge ladders, steiger en of schuine daken/dakkappelen

Zie wat voorbeelden wat wel en niet veilig is >


Snel Airco's
5.0
Gebaseerd op 76 beoordelingen
powered by Google
js_loader