Inbedrijfstelling airco door Snel Warmtepompen

Heeft u onlangs een airco aangeschaft en deze zelf netjes geïnstalleerd? Vergeet dan niet de inbedrijfstelling van de airco door een gecertificeerd bedrijf. Bij het inbedrijfstellen van uw airco wordt deze op de juiste manier afgesteld en getest, zodat de airco optimaal functioneert en u er nog jaren plezier van heeft.

Snel Warmtepompen kan voor u checken of uw airco goed ingesteld is. Vaak kan ik u al snel inplannen. Vul onderstaand aanvraagformulier in om een afspraak te maken voor de inbedrijfstelling van uw airco. Dan kunt u binnenkort genieten van een aangenaam binnenklimaat!

INBEDRIJFSTELLEN AIRCO

Voordelen Snel Warmtepompen

Voor de inbedrijfstelling van uw airco gaat u naar Snel Warmtepompen. Ik ben met mijn bedrijf volledig gecertificeerd om de inbedrijfstelling van airco’s uit te voeren. Dit is een belangrijke stap, omdat uw airco dan optimaal kan functioneren en u jarenlang plezier kunt hebben van uw investering. Dus wilt u het heerlijk koel houden tijdens de warme zomermaanden? Schakel Snel Warmtepompen in voor de inbedrijfstelling van uw airco. Ik bied u de volgende voordelen:

  • KIWA en STEK gecertificeerd
  • Advies installatie en onderhoud
  • Zeer goede referenties
  • Jaarlijks onderhoud voor bedrijven mogelijk
INBEDRIJFSTELLEN AIRCO

Waarom is de inbedrijfstelling van uw airco zo belangrijk?

Leveranciers hebben de verplichting om bij de aankoop van een airco te vragen om een opdrachtbevestiging of bewijs dat u nadat u zelf de airco heeft geïnstalleerd, u deze laat inbedrijfstellen door een gecertificeerd bedrijf voordat de airco voor de eerste keer gebruikt wordt. Dit is wettelijk verplicht en de leverancier moet dit registreren of alleen verkopen aan F-gassen BRL100 gecertificeerde bedrijven. Deze verplichting is er, want als hier geen controle op zou zijn kunnen klanten zelf het systeem inbedrijfstellen met grote gevolgen van dien. Zo kan koelgas dat lekt in het milieu invloed hebben op het broeikaseffect en bijdragen aan de opwarming van de aarde. Deze grote CO2-vervuiling moet voorkomen worden. Daarom is deze controle naar particulieren ingesteld. Dus mocht u als particulier uw eigen airco willen installeren, dan kan dat zeker. Bel dan wel voor de inbedrijfstelling van uw airco een gecertificeerd bedrijf.

Belangrijk voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee

Het inbedrijfstellen van uw airco is niet alleen van groot belang voor het milieu. Ook uw portemonnee heeft er baat bij dat u de inbedrijfstelling van uw airco overlaat aan een gecertificeerd bedrijf. Een goed gecontroleerd en gevacumeerd systeem bespaart namelijk honderden euro’s aan energie! Maak daarom direct een afspraak met Snel Warmtepompen voor de inbedrijfstelling van uw airco.

INBEDRIJFSTELLEN AIRCO

Opdrachtbevestiging snel geregeld inclusief tegoedbon

Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen, kunt u in de webshop een tegoedbon van €75,- aanschaffen. Dit tegoed haal ik van de factuur af zodra de inbedrijfstelling van uw airco is uitgevoerd. Met de tegoedbon kunt u aantonen dat u Snel Warmtepompen inschakelt voor de inbedrijfstelling van uw airco. U ontvangt de tegoedbon direct in uw mail, zodat u de airco meteen kunt aanschaffen.

INBEDRIJFSTELLEN AIRCO

Wat als u zelf de inbedrijfstelling van uw airco doet?

Ondanks dat het wettelijk verplicht is om de inbedrijfstelling van uw airco uit te besteden aan een gecertificeerd bedrijf, is er nog een reden om de inbedrijfstelling van uw airco niet zelf te doen. Heeft u zelf de inbedrijfstelling van uw airco gedaan en daarbij de kranen opgedraaid zonder eerst te vacumeren? Of bij het opendraaien van de gaskranen dat service ventiel ingedrukt om zo de lucht te laten ontsnappen? Deze manier is zeer slecht voor uw airco en voor het milieu. Uw airco lijkt goed te koelen, maar dit is niet zo. Daarbij verbruikt de airco vaak ook 5x meer stroom dan wanneer u de inbedrijfste

Ook in te schakelen voor koelgas vullen

Heeft u al een airco die goed geïnstalleerd is en waarvan u de inbedrijfstelling heeft uitbesteed aan een gecertificeerd bedrijf, maar doet de airco het niet goed? Als uw airco problemen heeft om de ruimte goed te koelen of te verwarmen, kan het zijn dat er te weinig koelgas in het systeem zit. Dit probleem kan ik makkelijk en snel voor u verhelpen door het systeem af te pompen, te wegen hoeveel koelgas er nog uit komt en na controle op lekkage en vacumeren van het systeem kan ik uw airco weer afvullen met het juiste gewicht aan koelgas. U betaalt voor het extra koelgas wat ik moet toevoegen.

Om ervoor te zorgen dat uw airco ook na de inbedrijfstelling van uw airco goed blijft werken, is jaarlijks onderhoud nodig. Denk aan het schoonhouden van uw airco en het controleren op lekkages. Als preventief onderhoud raad ik u aan om ook de hoeveelheid koelgas in uw airco regelmatig te laten afvullen. Laat uw airco iedere 5 jaar geheel legen, wegen, vacumeren en afvullen met de juiste hoeveelheid koudemiddel. Dan weet u zeker dat er voldoende koudemiddel in uw airco zit en dat uw airco zuinig en effectief blijft werken.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u de inbedrijfstelling van uw airco overlaten aan de professionals van Snel Warmtepompen? Vul dan direct het aanvraagformulier in om een afspraak te maken. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over het inbedrijfstellen van een airco? Bel gerust naar 06-42732262 of stuur een e-mail naar info@snelwarmtepompen.nl.