Terug naar overzicht

Warmtepomp zelf installeren tips met inbedrijfstelling uitleg

Warmtepomp zelf installeren? Gebruik deze tips en inbedrijfstelling uitleg!

Wilt u uw warmtepomp zelf installeren? En kunt u daar wel wat tips bij gebruiken? Snel Warmtepompen vertelt u wat u wel, maar ook wat u niet moet doen. Vooral als het aankomt op het inbedrijfstellen van uw warmtepomp. Het is namelijk van groot belang dat dit goed gebeurt. Zowel voor uw portemonnee als voor het milieu. Daarom geef ik u voor de inbedrijfstelling een handige uitleg. Wilt u meer informatie over een warmtepomp zelf installeren? Wilt u meer tips? Of heeft u vragen over de inbedrijfstelling uitleg? Dan kunt u natuurlijk gewoon contact met me opnemen.

Inbedrijfstellen warmtepomp

Inbedrijfstelling uitleg

Het inbedrijfstellen is een wettelijke eis voor alle F-gassen houdende installaties, dus ook voor uw warmtepomp. Daarom geef ik u een inbedrijfstelling uitleg. U kunt uw warmtepomp zelf installeren met tips, maar voor de inbedrijfstelling kunt u beter een gecertificeerd bedrijf inschakelen. Hierdoor bespaart u het milieu. Daarnaast is dit ook nog eens wettelijk verplicht. En is het beter voor uw warmtepomp als u de inbedrijfstelling overlaat aan een gecertificeerd bedrijf. Bij een verkeerde inbedrijfstelling zal uw warmtepomp namelijk aanzienlijk meer energie verbruiken. Een goed gecontroleerd en gevacumeerd systeem bespaart u honderden euro’s aan energie.

warmtepomp in bedrijf stellen

Warmtepomp zelf installeren tips

Mocht u als particulier uw warmtepomp zelf installeren, dan wil ik u als tip meegeven dat u de inbedrijfstelling uitbesteedt aan een gecertificeerd bedrijf. Laat mij weten of u het systeem volledig gemonteerd heeft en aangesloten heeft op de elektra of dat u het systeem nog niet volledig afgemonteerd heeft. Dan weet ik wat me te doen staat voor een succesvolle inbedrijfstelling van uw warmtepomp, zodat deze optimaal functioneert en u nog jaren plezier zult hebben van uw investering.

Profiteer van de voordelen van Snel Warmtepompen

Een warmtepomp zelf installeren met tips is mogelijk, maar voor de inbedrijfstelling gaat u naar Snel Warmtepompen. Ik ben met mijn bedrijf volledig gecertificeerd om de inbedrijfstelling van uw warmtepomp uit te voeren. Bij het inbedrijfstellen wordt de warmtepomp op de juiste manier afgesteld en getest, waardoor deze optimaal functioneert. Door mij in te schakelen voor de inbedrijfstelling, profiteert u van de volgende voordelen:

  • KIWA en STEK gecertificeerd
  • Advies installatie en onderhoud
  • Zeer goede referenties
  • Jaarlijks onderhoud voor bedrijven mogelijk
Inbedrijfstellen warmtepomp

Meer weten? Neem contact op

Schakel mij in voor de inbedrijfstelling van uw warmtepomp door onderstaand aanvraagformulier in te vullen en een afspraak met me te maken. Heeft u vragen over mijn inbedrijfstelling uitleg? Of wilt u meer informatie? Bel gerust naar 06-42732262 of stuur een e-mail naar info@snelwarmtepompen.nl.