Terug naar overzicht

Laat het koelmiddel van uw warmtepomp bijvullen door Snel Warmtepompen

Wanneer uw warmtepomp niet naar behoren werkt, kan dit komen doordat er te weinig koelgas in het systeem zit en het koelmiddel van uw warmtepomp bijvullen is dan de oplossing. Hiervoor schakelt u Snel Warmtepompen in. Door het systeem af te pompen, te wegen hoeveel koelgas er nog uit komt en na controle op lekkage en vacumeren van het systeem uw systeem weer af te vullen met het juiste gewicht aan koelgas, zorg ik ervoor dat uw warmtepomp optimaal functioneert en u nog lang plezier zult hebben van uw investering. Wilt u mij het koelmiddel van uw warmtepomp laten bijvullen? Vul dan direct het onderstaande aanvraagformulier in om een afspraak met mij te maken.

Inbedrijfstelling Airco Nijmegen

Welke koeltechnische handelingen voor ik uit?

Laat mij het koelmiddel van uw warmtepomp bijvullen, dan weet u zeker dat uw warmtepomp goed blijft functioneren. Ik voer dan de volgende koeltechnische handelingen uit als ik het koudemiddel van uw warmtepomp ga bijvullen:

  1. Afpompen en wegen koelgas
  2. Met stikstof druk controleren waar uw systeem lekt
  3. Kleine reparatie van de lekkage op de koppelingen
  4. Vacumeren / Koelgas vullen naar nominale gewicht
  5. Druk en temperatuurmeting en werking van de installatie
  6. Opmaken koeltechnisch rapport
Inbedrijfstelling Airco

Koelmiddel warmtepomp bijvullen als preventief onderhoud

Het koelmiddel van uw warmtepomp bijvullen is niet alleen nodig als uw warmtepomp niet goed functioneert door te weinig koelgas in het systeem, ook als preventief onderhoud is dit van belang. Ik raad u aan iedere 5 jaar het koelmiddel van uw warmtepomp bij te laten vullen als preventief onderhoud. Ik zal dan uw systeem geheel legen, wegen, vacumeren en afvullen met de juiste hoeveelheid koudemiddel om ervoor te zorgen dat uw warmtepomp zuinig en effectief blijft werken.

Waarom Snel Warmtepompen inschakelen?

Om ervoor te zorgen dat uw warmtepomp optimaal functioneert, schakelt u Snel Warmtepompen. Ik kan het koelmiddel van uw warmtepomp bijvullen, zodat u nog jaren plezier zult hebben van uw investering. De voordelen die ik u bied, zijn:

  • KIWA en STEK gecertificeerd
  • Advies installatie en onderhoud
  • Zeer goede referenties
  • Jaarlijks onderhoud voor bedrijven mogelijk
In bedrijfstelling Airco Nijmegen

Direct een afspraak maken

Wilt u het koelmiddel van uw warmtepomp laten bijvullen door Snel Warmtepompen? Door onderstaand aanvraagformulier in te vullen, kunt u een afspraak met mij maken. Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen? Bel gerust naar 06-42732262 of stuur een e-mail naar info@snelwarmtepompen.nl.