Terug naar overzicht

Snel Warmtepompen voor onderhoud aan koelinstallaties

Zoekt u een gecertificeerd bedrijf voor vakkundig onderhoud aan koelinstallaties? Snel Warmtepompen staat voor u klaar! Om ervoor te zorgen dat uw koelinstallatie optimaal blijft werken, is regelmatig onderhoud van groot belang. Het systeem zal dan zuinig en effectief blijven werken. Hierdoor houdt u het koel in huis en verbruikt u minder energie. Het is dus niet alleen uw koelinstallatie die profijt heeft van het onderhoud, maar ook uw portemonnee! Wilt u mij inschakelen voor onderhoud aan koelinstallaties? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in om een afspraak met mij te maken.

Inbedrijfstelling Airco Nijmegen

Koelgas vullen

Kan uw koelinstallatie de ruimte niet meer goed koelen? Dan kan er te weinig koelgas in het systeem zitten. Dit probleem heb ik makkelijk en snel opgelost. Door het systeem af te pompen, te wegen hoeveel koelgas er nog uit komt en na controle op lekkage en vacumeren van het systeem het systeem weer af te vullen met het juiste gewicht aan koelgas zorg ik ervoor dat uw koelinstallatie de ruimte weer koelt. Ik raad u aan uw koelgas iedere 5 jaar te laten vullen als preventief onderhoud aan koelinstallaties. Door uw koelinstallatie iedere 5 jaar geheel te laten legen, wegen, vacumeren en afvullen met de juiste hoeveelheid koudemiddel weet u zeker dat er voldoende koudemiddel in het systeem zit en het systeem zuinig en effectief blijft werken.

Inbedrijfstelling Airco

Koeltechnische handelingen bij onderhoud aan koelinstallaties

Laat u het onderhoud aan uw koelinstallaties aan mij over? Dan kan ik de volgende koeltechnische handelingen voor u uitvoeren:

  1. Afpompen en wegen koelgas
  2. Met stikstof druk controleren waar uw systeem lekt
  3. Kleine reparatie van de lekkage op de koppelingen
  4. Vacumeren / Koelgas vullen naar nominale gewicht
  5. Druk en temperatuurmeting en werking van de installatie
  6. Opmaken koeltechnisch rapport

Wat bied ik u?

Voor onderhoud aan koelinstallaties gaat u naar Snel Warmtepompen. Ik zorg ervoor dat uw koelinstallatie optimaal blijft werken, zodat u nog lang van uw investering kunt genieten. Door mij in te schakelen, profiteert u van de volgende voordelen:

  • KIWA en STEK gecertificeerd
  • Advies installatie en onderhoud
  • Zeer goede referenties
  • Jaarlijks onderhoud voor bedrijven mogelijk
In bedrijfstelling Airco Nijmegen

Schakel Snel Warmtepompen in voor vakkundig onderhoud

Wilt u het onderhoud aan uw koelinstallaties overlaten aan Snel Warmtepompen? Vul dan het onderstaande aanvraagformulier in om een afspraak te maken. Heeft u nog vragen? Of wilt u meer informatie over het onderhouden van koelinstallaties? Bel gerust naar 06-42732262 of stuur een e-mail naar info@snelwarmtepompen.nl.