Inbedrijfstelling Airco Nijmegen

Snel Warmtepompen voor de inbedrijfstelling van uw airco in Nijmegen

Heeft u onlangs een airco aangeschaft en geïnstalleerd en zoekt u nog een gecertificeerd bedrijf voor de inbedrijfstelling van uw airco in Nijmegen? Maak een afspraak met Snel Warmtepompen! Bij het inbedrijfstellen van uw airco zorg ik ervoor dat deze op de juiste manier afgesteld en getest wordt, zodat de airco optimaal kan functioneren en u er nog jaren plezier van kunt hebben. Ik kan u snel inplannen. Dus wilt u de inbedrijfstelling van uw airco in Nijmegen uitbesteden aan Snel Warmtepompen? Vul direct onderstaand aanvraagformulier in om een afspraak te maken. Dan geniet u binnenkort al van een aangenaam binnenklimaat!

 Inbedrijfstelling Airco Nijmegen

Het belang van een goede inbedrijfstelling van uw airco in Nijmegen

Wist u dat leveranciers wettelijk verplicht zijn om bij de aankoop van een airco te vragen om een opdrachtbevestiging of bewijs dat u nadat u de airco heeft geïnstalleerd u deze laat inbedrijfstellen door een gecertificeerd bedrijf voordat u de airco voor de eerste keer gebruikt? Als hier namelijk geen controle op is, zouden klanten zelf de inbedrijfstelling van hun airco in Nijmegen kunnen uitvoeren met grote gevolgen van dien. Het koelgas dat in het milieu lekt kan invloed hebben op het broeikaseffect en bijdragen aan de opwarming van de aarde. Deze grote CO2-vervuiling moet voorkomen worden. Daarom kunt u voor de inbedrijfstelling van uw airco in Nijmegen bij mij terecht.

 Inbedrijfstelling Airco

Bespaar energiekosten!

Door mij de inbedrijfstelling van uw airco in Nijmegen te laten doen, weet u zeker dat dit goed gebeurt. Dit is beter voor uw airco dan wanneer u zelf de inbedrijfstelling doet. Daarnaast bespaart u met een goed gecontroleerd en gevacumeerd systeem honderden euro’s aan energie. Ook uw portemonnee heeft er dus baat bij dat u de inbedrijfstelling van uw airco overlaat aan een gecertificeerd bedrijf.

Waarom Snel Warmtepompen?

Voor de inbedrijfstelling van uw airco in Nijmegen gaat u naar Snel Warmtepompen. Ik ben met mijn bedrijf volledig gecertificeerd om de inbedrijfstelling van diverse typen airco’s uit te voeren. Hierdoor weet u zeker dat uw airco optimaal functioneert en u er nog jarenlang plezier van heeft. Dus wilt u genieten van een koele woning tijdens de warme zomermaanden? Schakel mij in! De voordelen hiervan zijn:

  • KIWA en STEK gecertificeerd
  • Advies installatie en onderhoud
  • Zeer goede referenties
  • Jaarlijks onderhoud voor bedrijven mogelijk
 In bedrijfstelling Airco Nijmegen

Vragen? Neem contact op!

Wilt u de inbedrijfstelling van uw airco in Nijmegen overlaten aan de professionals van Snel Warmtepompen? Vul direct het onderstaande aanvraagformulier in om een afspraak te maken. Wilt u meer informatie over het inbedrijfstellen van een airco? Of heeft u vragen voor ons? Bel gerust naar 06-42732262 of stuur een e-mail naar info@snelwarmtepompen.nl.