Inbedrijfstelling van uw airco in Nieuwegein door Snel Warmtepompen

Wilt u verzekerd zijn van een goede inbedrijfstelling van uw airco in Nieuwegein? Schakel dan Snel Warmtepompen in! Bij het inbedrijfstellen van uw airco wordt deze op de juiste manier afgesteld en getest. Zo zorg ik ervoor dat uw airco optimaal kan functioneren en u nog lang plezier zult hebben van uw investering. Ik kan u vaak al snel inplannen. Dus wilt u binnenkort al van een aangenaam binnenklimaat kunnen genieten? Vul direct onderstaand aanvraagformulier in om een afspraak met mij te maken voor de inbedrijfstelling van uw airco in Nieuwegein.

Inbedrijfstelling Airco Nijmegen

De noodzaak van een goede inbedrijfstelling van uw airco in Nieuwegein

Bij het kopen van een airco, heeft u een opdrachtbevestiging of bewijs nodig dat aantoont dat u het inbedrijfstellen door een gecertificeerd bedrijf laat doen voordat u de airco voor de eerste keer gebruikt. De leverancier van de airco is wettelijk verplicht hiernaar te vragen. Zonder deze verplichting kan iedereen een de inbedrijfstelling op zich nemen met grote gevolgen van dien. Het koelgas dat in het milieu lekt, versterkt het broeikaseffect en draagt bij aan de opwarming van de aarde. Daarom is het beter om de inbedrijfstelling van uw airco in Nieuwegein over te laten aan een gecertificeerd bedrijf. Samen voorkomen we zo grote CO2-vervuiling.

Inbedrijfstelling Airco

Energie besparen was nog nooit zo gemakkelijk

Door mij de inbedrijfstelling van uw airco in Nieuwegein te laten doen, draagt u dus bij aan een beter milieu. Daarbij is dit ook beter voor uw airco. Met een goed gecontroleerd en gevacumeerd systeem bespaart u honderden euro’s aan energie! Een gecertificeerd bedrijf inschakelen voor de inbedrijfstelling is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Wat bied ik?

Wilt u uw woning koel kunnen houden tijdens de warme zomermaanden? Laat de inbedrijfstelling van uw airco in Nieuwegein over aan Snel Warmtepompen! Ik ben met mijn bedrijf namelijk volledig gecertificeerd om de inbedrijfstelling van uw airco te doen. Door mij in te schakelen, weet u zeker dat uw airco optimaal zal functioneren en u er nog jarenlang plezier van heeft. Ik bied u:

  • KIWA en STEK gecertificeerd
  • Advies installatie en onderhoud
  • Zeer goede referenties
  • Jaarlijks onderhoud voor bedrijven mogelijk
In bedrijfstelling Airco Nijmegen

Contact met Snel Warmtepompen

Kies voor de inbedrijfstelling van uw airco in Nieuwegein voor Snel Warmtepompen. Maak direct een afspraak via onderstaand aanvraagformulier. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Bel dan gerust naar 06-42732262 of stuur een e-mail naar info@snelwarmtepompen.nl.