Laat de inbedrijfstelling van uw airco in Hilversum over aan Snel Warmtepompen

Zoekt u een gecertificeerd bedrijf voor een professionele inbedrijfstelling van uw airco in Hilversum? Snel Warmtepompen staat voor u klaar! Ik zorg ervoor dat uw airco op de juiste manier afgesteld en getest wordt. Hierdoor functioneert de airco optimaal en kunt u er nog jarenlang plezier van hebben. Ik kan u snel inplannen, zodat u binnenkort al van een aangenaam binnenklimaat kunt genieten. Lijkt u dit wat? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in om een afspraak met mij te maken voor de inbedrijfstelling van uw airco in Hilversum.

Inbedrijfstelling Airco Nijmegen

Waarom de inbedrijfstelling uitbesteden?

Als u een airco koopt, zal de leverancier u vragen om een opdrachtbevestiging of bewijs dat laat zien dat u nadat u de airco heeft geïnstalleerd u deze laat inbedrijfstellen door een gecertificeerd bedrijf voordat u de airco voor de eerste keer gebruikt. Dit is namelijk wettelijk verplicht. Als hier geen controle op zou zijn, zouden klanten zelf de inbedrijfstelling kunnen uitvoeren met grote gevolgen van dien. Zo versterkt het koelgas dat in het milieu lekt het broeikaseffect en draagt het bij aan de opwarming van de aarde. Deze grote CO2 vervuiling moet koste wat het kost voorkomen worden. Daarom is het noodzakelijk dat u de inbedrijfstelling van uw airco in Hilversum overlaat aan een gecertificeerd bedrijf.

Inbedrijfstelling Airco

Bespaar op uw energiekosten dankzij Snel Warmtepompen

Om zeker te zijn van een goede inbedrijfstelling van uw airco in Hilversum, schakelt u Snel Warmtepompen in. Een goede inbedrijfstelling is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw airco. Daarnaast bespaart u met een goed gecontroleerd en gevacumeerd systeem honderden euro’s aan energie! Ook uw portemonnee heeft er dus baat bij dat u mij inschakelt.

De inbedrijfstelling van uw airco in Hilversum is bij mij in goede handen

Ga voor de inbedrijfstelling van uw airco in Hilversum naar Snel Warmtepompen. Dan kunt u uw woning koel houden tijdens de warme zomermaanden! Ik ben met mijn bedrijf volledig gecertificeerd om de inbedrijfstelling van diverse typen airco’s uit te voeren. Dus ook die van u. Ik zorg ervoor dat uw airco optimaal functioneert en nog jaren meegaat. Daarbij bied ik u de volgende voordelen:

  • KIWA en STEK gecertificeerd
  • Advies installatie en onderhoud
  • Zeer goede referenties
  • Jaarlijks onderhoud voor bedrijven mogelijk
In bedrijfstelling Airco Nijmegen

Maak een afspraak

Wilt u voor de inbedrijfstelling van uw airco in Hilversum Snel Warmtepompen inschakelen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in en maak een afspraak! Heeft u nog vragen? Of wilt u meer informatie over het inbedrijfstellen van een airco? Bel gerust naar 06-42732262 of stuur een e-mail naar info@snelwarmtepompen.nl.