Gecertificeerd voor de inbedrijfstelling van uw airco in Barneveld

Bereid u voor op de hitte door alvast een afspraak te maken met Snel Warmtepompen voor de inbedrijfstelling van uw airco in Barneveld. Bij het inbedrijfstellen van een airco wordt deze op de juiste manier afgesteld en getest, zodat de airco optimaal functioneert en u er nog jaren plezier van heeft. Ik kan u vaak snel inplannen. Wilt u een aangenaam binnenklimaat in huis? Vul onderstaand aanvraagformulier in om een afspraak te maken voor de inbedrijfstelling van uw airco in Barneveld.

Inbedrijfstelling Airco Nijmegen

CO2-vervuiling voorkomen

Bij het kopen van een airco wordt u gevraagd om een opdrachtbevestiging of bewijs te tonen waarin staat dat u na de installatie van uw airco de airco zal laten inbedrijfstellen door een gecertificeerd bedrijf voordat deze voor de eerste keer gebruikt wordt. Leveranciers van airco’s zijn hiertoe namelijk wettelijk verplicht. Dat zijn ze, omdat anders iedereen de inbedrijfstelling van een airco op zich kan nemen. Met alle gevolgen van dien. Koelgas kan in het milieu lekken, wat schadelijk is voor het milieu. Het versterkt het broeikaseffect en draagt bij aan de opwarming van de aarde. Om deze grote CO2-vervuiling te voorkomen, is het noodzakelijk dat de inbedrijfstelling van uw airco in Barneveld door een gecertificeerd bedrijf gedaan wordt.

Inbedrijfstelling Airco

Voordelen van een professionele inbedrijfstelling van uw airco in Barneveld

Een professionele inbedrijfstelling van uw airco in Barneveld is dus beter voor het milieu. Daarnaast is het ook beter voor uw airco, aangezien uw airco hierdoor optimaal functioneert. En met een goed gecontroleerd en gevacumeerd systeem kunt u tot wel honderden euro’s aan energie besparen! Redenen genoeg dus de inbedrijfstelling van uw airco over te laten aan een gecertificeerd bedrijf.

Wat bied ik nog meer?

Wilt u een airco die optimaal functioneert? Schakel dan Snel Warmtepompen in voor de inbedrijfstelling van uw airco in Barneveld! Ik ben met mijn bedrijf gecertificeerd om de inbedrijfstelling van uw airco uit te voeren. Door het inbedrijfstellen aan mij over te laten, heeft u nog jarenlang plezier van uw investering. Dus wilt u het koel houden in huis tijdens de warme zomermaanden? Schakel mij in, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • KIWA en STEK gecertificeerd
  • Advies installatie en onderhoud
  • Zeer goede referenties
  • Jaarlijks onderhoud voor bedrijven mogelijk
In bedrijfstelling Airco Nijmegen

Maak snel een afspraak

Laat de inbedrijfstelling van uw airco in Barneveld over aan Snel Warmtepompen en u kunt het hele jaar door genieten van een aangenaam binnenklimaat! Vul onderstaand aanvraagformulier in om een afspraak te maken. Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen? Bel gerust naar 06-42732262 of stuur een e-mail naar info@snelwarmtepompen.nl.